Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Duurzaam Ridderkerk: SV Bolnes krijgt nieuwe ledverlichting

NOC*NSF21 jul. 2021

Sportvereniging Bolnes uit Ridderkerk heeft op twee velden nieuwe ledver­lichting. De verlichting moest volgens het planmatig onderhoud worden vervangen. De gemeente zet zich in voor een duurzaam Ridderkerk. Daarom is geïnvesteerd in deze nieuwe verlichting voor de voetbalvereniging.

Led-verlichting gebruikt over het algemeen een stuk minder stroom en is dus beter voor het milieu. Leen Schellevisch, voorzitter van S.V. Bolnes, bedankt de gemeente voor de inzet en daadkracht bij het realiseren van de ledverlichting.

Wethouder Henk van Os is blij dat de gemeente op deze manier de sportvereniging heeft kunnen helpen: met nieuwe lampen én een verduurzamingslag. “Zowel sport als duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor Ridderkerk. Met de ledverlichting slaan we twee vliegen in één klap.”

Stroomkosten omlaag

Het sportpark, door velen ook “de Bolnesser Berg” genoemd, dateert van 1973 en is gelegen in de wijk Bolnes. De vereniging heeft daar de beschikking over drie velden en een all weather trainingsveld wat voorzien is van een lichtinstallatie. Ook het hoofdveld beschikt over een lichtinstallatie zodat ook avondwedstrijden gespeeld kunnen worden. Door de nieuwe verlichting dalen de stroomkosten voor de club aanzienlijk.

Bron: Ridderkerks Dagblad


NOC*NSF 21 jul. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: