Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Innovatiebudget voor clubs

NOC*NSF21 mei 2021

Zoals wel meer zorgverzekeraars biedt ook Salland Zorgverzekering een Clubactie aan, waarmee verenigingen geld kunnen verdienen, als de leden daar verzekerd zijn. Nu is daar nog een nieuwe vorm van ondersteuning aan toegevoegd: het Innovatiebudget. Bedoeld om clubs te ondersteunen, die plannen in het kader van het Sportakkoord willen uitvoeren.

De verzekeraar zegt op zijn website: 'Omdat wij sport erg belangrijk vinden, willen we ook aan het Sportakkoord een wezenlijke bijdrage aan leveren.' De eerste gemeente, waar het budget beschikbaar werd gesteld was vorig jaar in Apeldoorn. Nu zijn drie gemeenten geselecteerd: Deventer, Zwolle en Apeldoorn.

Heb je als sportvereniging in één van deze gemeenten een sociaal-maatschappelijk idee waarmee jullie een nieuwe groep mensen in beweging willen brengen? Of heb je een idee dat aansluit bij het lokale sportakkoord? Dan kan jouw club in aanmerking komen voor een bijdrage uit het innovatiebudget. 

Vier verenigingen per gemeente

Het totale budget per gemeente is € 4.500,-. Dit bedrag wordt verdeeld onder vier verenigingen. Inwoners uit de regio stemmen op het beste idee, daarop wordt de verdeling gebaseerd.

  • De vereniging met de meeste stemmen krijgt € 2.000,-
  • De vereniging die tweede wordt, krijgt € 1.250,-
  • De vereniging die op de derde plaats eindigt, krijgt € 750,-
  • De vereniging die op de vierde plaats eindigt, krijgt € 500,-

 In het najaar start de verzekeraar met de andere gemeenten waarin zij actief zijn met de Salland Clubactie. 

Voorwaarden

De voorkeur gaat uit naar ideeën met een looptijd langer dan een half jaar of ideeën van structurele aard. Alle overige voorwaarden kun je lezen op een aparte pagina.  

Wil je een idee indienen? Dat kan via het aanmeldformulier. Je hebt tot en met 14 juni 2021 de tijd daarvoor.


NOC*NSF 21 mei 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: