Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Voetbalvereniging FC Burgum winnaar Sportaccommodatie van het Jaar

NOC*NSF05 mei 2021

De Friese voetbalvereniging FC Burgum heeft de award voor ‘Sportaccommodatie van het Jaar 2021’ in ontvangst genomen. Ook tennisvereniging Berg en Dal en voetbalvereniging SV Grol waren genomineerd, die respectievelijk de tweede en derde prijs in ontvangst namen.

De prijsuitreiking werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Dit jaar vond de uitreiking plaats bij Angerlo Vooruit, de club die vorig jaar de stimuleringsprijs voor 'beste initiatief duurzaamheid' in ontvangst mocht nemen. 

De vakjury legde dit jaar het accent op het sociale aspect en keek vooral hoe de sportclubs de omgeving bij hun duurzaamheidsinitiatieven betrekken. Bij FC Burgum was de jury erg enthousiast over de 'Hûskeamer', dat een centrale plek inneemt in het duurzame sportcomplex en waar alle inwoners van Burgum samenkomen. 

Lees het artikel over de Verkiezing van Sportaccommodatie van het Jaar of bekijk de drie video's van de drie genomineerde sportclubs. 

 


NOC*NSF 05 mei 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: