Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De wervingscampagne van Voetbalvereniging Alphia

NOC*NSF07 mei 2021

Voetbalvereniging Alphia voert sinds begin mei een lokale campagne gericht op de Alphense jeugd. Zo wil de club niet alleen nieuwe jeugdleden werven, maar ook een onderliggende boodschap verspreiden aan de jeugd: ga lekker voetballen, juist in deze tijd.

In de campagne vertellen jeugdleden van Alphia hoe leuk voetballen is. Jongens en meiden van verschillende leeftijden schitteren met een speciaal voor de campagne gemaakte actiefoto in advertenties, op billboards en op social media. Michael Hofhuis, jeugdvoorzitter van v.v. Alphia, vertelt: “Onze leden vonden het heel leuk om mee te werken aan de campagne. De campagne heeft voor ons tot doel om een aantal nieuwe leden in de jeugd te mogen verwelkomen. Maar we willen ons ook hard maken voor het voetballen in het algemeen in deze tijd. Kinderen kunnen nu al zo weinig, voetbal brengt hen plezier, ontwikkeling, omgang met leeftijdsgenoten en natuurlijk beweging in de buitenlucht.”

Achterop de streekbussen

Vier jonge leden van Alphia - Loîc, Rayhan, Sara en Sem - zijn achterop de streekbussen in Alphen te zien. Met de campagne op de bussen van Arriva wil de sportclub de Alphense de jeugd oproepen om te gaan voetballen. Behalve op de bus zijn jeugdleden ook te zien in advertenties, op billboards en op social media.

Om kinderen extra te stimuleren juist nu te beginnen met voetballen bij Alphia, heeft de club ook nog een mooie actie bedacht: nieuwe leden krijgen een gratis trainingstenue bij een lidmaatschap.


NOC*NSF 07 mei 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: