Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Challenge Sportinitiatief Diemen 2021: steun voor nieuwe sportinitiatieven

NOC*NSF12 mei 2021

Sportverenigingen in Diemen kunnen voor een goed idee een mooi geldbedrag ontvangen, waarmee ze het plan nog deze zomer in daden om kunnen zetten. De Challenge Sportinitiatief Diemen 2021 daagt daartoe uit!

Sportverenigingen en beweegaanbieders, zorg- en onderwijsinstellingen en andere (maatschappelijke) organisaties in Diemen kunnen deelnemen aan de Challenge Sportinitiatief Diemen 2021. Het doel is om te komen tot vernieuwende sportinitiatieven voor een sportief en actief leven in Diemen. Het kan gaan om nieuwe sport- en beweeginitiatieven of een uitbreiding/verbetering van het bestaande aanbod.

De winnaar ontvangt een bedrag van € 2.500 voor de uitvoering van het initiatief. De tweede en derde plaats ontvangen respectievelijk € 1.500 en € 1.000.

Sportakkoord

De Challenge Sportinitiatief Diemen 2021 staat open voor verenigingen en organisaties uit Diemen. De aanvraag dient aan te sluiten bij een één van de ambities uit het Sportakkoord van Diemen: ‘Leven lang sporten en bewegen voor iedereen’. Er moet sprake zijn van een samenwerking tussen minimaal twee organisaties uit Diemen, waarvan er minimaal één sportaanbieder of sportvereniging is. 

Aanvragen kunnen voor 17 mei worden ingediend via sportakkoord@welzijndiemen.nl. De kerngroep Sportakkoord Diemen maakt op maandag 31 mei de uitslag bekend, zodat partijen nog deze zomer aan de slag kunnen.


NOC*NSF 12 mei 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: