Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Digitaal themamagazine 'Vrijwilligers': tips en inspiratie

NOC*NSF22 mrt. 2021

Hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor de sportvereniging, dat weten we wel. Zeker in deze tijd staat die inzet van vrijwilligers af en toe onder druk. Daarom hebben de hockeybond, het handbalverbond en de korfbalbond samen een themamagazine uitgebracht over het onderwerp.

Het magazine bevat veel mooie verhalen van allerlei verenigingen van de verschillende sporten. Met de goede voorbeelden en de vele tips, die erin te vinden zijn hopen de drie bonden veel sportverenigingen te kunnen inspireren.

Klik hier voor het magazine

 


NOC*NSF 22 mrt. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: