Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Osse Sportawards zetten ook 'clubhelden' in het zonnetje

NOC*NSF21 okt. 2022

Behalve de kampioenen en de beste sporters van het jaar komen bij de uitreiking van de Osse Sportawards voor het eerst ook de ‘clubhelden’ in beeld. Het gaat dan bijvoorbeeld om vrijwilligers, kantine-uitblinkers en supercoaches die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Een mooi gebaar in de richting van de o zo belangrijke vrijwilligers binnen de sportverenigingen.

Het Sport Expertise Centrum (SEC) roept alle sportverenigingen op om kandidaten voor te dragen voor deze nieuwe categorie. Marc Ghering van het SEC: “We willen nu ook het podium bieden aan alle clubhelden die elke sportvereniging heeft. Denk bijvoorbeeld aan een unieke trainer, aan een speler die veel pech heeft gehad of aan de super vrijwilliger die elke dag op de club te vinden is. Het is een brede categorie, waar eigenlijk ieder lid of vrijwilliger voor in aanmerking komt.”

Uiteraard kunnen ook alle sporters uit de gemeente Oss worden aangemeld die dit jaar Nederlands kampioen zijn geworden. Dat geldt ook voor de sporters die een podiumplek hebben behaald op een EK, WK of wereldbekerwedstrijd. De uitreiking van de Osse Sportawards is op maandag 23 januari in de Lievekamp.


NOC*NSF 21 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: