Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Den Haag helpt vrijwilligers met een test: wat voor type ben je?

NOC*NSF21 nov. 2022

Iedereen heeft een vrijwilliger in zich. De gemeente Den Haag biedt de gelegenheid om een online test te doen en daarmee de vrijwilliger in jezelf te ontdekken. 

Uit de wetenschappelijke test van de Vrijwilligersacademie komen 6 typen vrijwilligers naar voren. Bij ieder type past ander vrijwilligerswerk. Het praktische type is graag in de weer met gereedschap. Hij of zij klust op de kinderboerderij of bij een verzorgingshuis. Een sociaal type is begripvol, vriendelijk en behulpzaam en zet zichzelf vaak als maatje in. Een nauwkeurig type houdt zich liever bezig met secretariële en administratieve werkzaamheden. In de stad zijn nog zo’n 1250 vrijwilligersvacatures. Met een test helpt de gemeente de inwoners graag een stap verder op weg. Het invullen van deze test duurt ongeveer 15 minuten en geeft daarna de uitslag. Met de uitgebreide test van de gemeente Den Haag kom je achter je kwaliteiten, persoonlijke interesses en voorkeuren voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersprijzen

De gemeente vindt de inzet van vrijwilligers cruciaal voor een sociale en vitale stad en zet hen dan ook graag in het zonnetje. Zo reikt de gemeente ook dit jaar weer de Haagse Vrijwilligersprijzen uit. Dat gebeurde op zaterdag 19 november. Vijf vrijwilligers, één vrijwilligersteam en drie vrijwilligersorganisaties ontvingen een prijs

Lees hier het oorspronkelijke nieuwsbericht.


NOC*NSF 21 nov. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: