Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vrijwilligerscentrale Weesp helpt clubs bij het zoeken naar vrijwilligers

NOC*NSF09 sep. 2022

De Vrijwilligerscentrale Weesp heeft in augustus voor de lezers van het Weespernieuws weer een aantal nieuwe en recente vrijwilligersvacatures geplaatst. Deze keer geheel in het teken van sport. Zo helpen zij de clubs om voor de start van het seizoen aandacht te vragen voor de vacatures bij de clubs.

Heb je weleens nagedacht over vrijwilliger worden bij een Weesper sportvereniging? Sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en- te integreren in Weesp? Dan is vrijwilligerswerk bij een sportvereniging echt iets voor jou! Het sportseizoen staat op het punt van start te gaan, dus je kunt ook nog eens gelijk aan de slag.

Voetbalvereniging FC Weesp: 

De kantine
Heb jij wat tijd over op zaterdag of zondag tussen 13.00 uur en 18.00 uur? Kom het kantineteam versterken. Samen met andere vrijwilligers draai je de bar en keuken. Gezelligheid gegarandeerd!

Het beheerteam
Samen met een aantal andere vrijwilligers ga je aan de slag om het clubhuis en de velden te onderhouden. Natuurlijk wordt er ook gezellig koffiegedronken.

Het fluiten van wedstrijden
Beetje verstand van voetbal? Ja toch zeker... Door jouw inzet van 90 minuten bied je 22 spelers de kans om op zaterdag of zondag lekker een potje te voetballen. Wij ondersteunen je met een scheidsrechtersopleiding, kleding en eventueel een kleine vrijwilligersvergoeding.

Het trainen van de jeugd
Heb je kennis van voetbal en kun je goed omgaan met jeugdspelers? Dan word jij misschien wel onze nieuwe jeugdtrainer. Heb je al een KNVB-pupillen of juniorentrainer opleiding gevolgd, dan zou het helemaal geweldig zijn. Anders sponsoren wij deze opleiding voor jou. We zijn Ajax-partner club dus kunnen wij een opleidingstraject voor getalenteerde ambitieuze trainers aanbieden.

Onze vrijwilligersvacatures zijn ook voor nieuwe Nederlanders een leuke manier om te integreren in (FC) Weesp.

Golfbaan Weesp: 

Receptie
Kom jij ons receptieteam versterken voor vier uur per keer? Je heet de golfers welkom, beantwoordt de telefoon, je reserveert ‘tee-tijden’ en handelt betalingen af voor greenfees en de golfshop. Je hoeft geen kennis van golf te hebben.

Ballenrijders driving range
Met de minitractor haal je alle gele ballen van het veld. Je leegt de bakken in de ballenautomaat en loopt dit nog even na. Dit kost slechts 1 uurtje van je tijd.

Bij Golfbaan Weesp word je onderdeel van een groot en gezellig vrijwilligersteam waar altijd tijd is voor koffie of een lekker drankje. Jaarlijks is er een vrijwilligersbarbecue.

Het oorspronkelijke bericht vind je hier


NOC*NSF 09 sep. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: