Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Beloon je leden met de 20-loten-oorkonde

NOC*NSF07 okt. 2020

Op 19 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Inmiddels zijn we dus ruim twee weken onderweg, en er zijn nu al één miljoen loten verkocht. Dit is twee keer zoveel in vergelijking met vorig jaar rond dezelfde tijd!

Deze mijlpaal komt niet zomaar uit de lucht vallen; de records vliegen ons om de oren. In het eerste weekend werden er namelijk al ruim 200.000 online loten verkocht. Ten opzichte van vorig jaar is ook het aantal verkochte Superloten nu al verdriedubbeld.

Onmisbare steun

Dat verenigingen het geld goed kunnen gebruiken, weten we inmiddels al een paar maanden. Maar vooral nu kantines wéér dicht zijn en verenigingen nog meer inkomsten mislopen, is die steun onmisbaar. Veel clubs zullen aan de bak moeten om hun hoofd boven water te houden. Het is daarom goed om te zien dat zoveel mensen het Nederlandse verenigingsleven een warm hart toedragen, juist nu die steun ook hard nodig is. Een bedankje voor de leden die hun uiterste best doen, is daarom ook wel op zijn plaats.

Oorkonde

Om je leden te bedanken voor hun inzet, beloon je ze natuurlijk met de oorkonde van de 20-loten-actie. Heeft een lid al 20 loten of meer verkocht, dan ontvangt diegene een 20-loten-waardebon. Deze bestaat uit een gepersonaliseerde oorkonde en een unieke pincode waarmee ze toegang hebben tot een online pagina waar ze de acties van maar liefst 16 partners kunnen verzilveren. Met de waardebon krijg je flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe outfit. Alle gave acties en kortingen die leden verdienen wanneer zij 20 loten of meer hebben verkocht, kun je hier bekijken.

Uitleg

Op dinsdag 6 oktober ontving je club een e-mail met alle uitleg over hoe je snel en gemakkelijk alle leden die 20 loten of meer hebben verkocht kunt voorzien van de 20-loten-oorkonde met bijbehorende acties. Je kunt nog steeds deelnemen en loten verkopen tot eind november. Jaarlijks doen er ruim 5.000 verenigingen mee aan de Grote Clubactie, waarmee zij bedragen tussen de €500,- en €15.000,- ophalen.


NOC*NSF 07 okt. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: