Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ in Zwolle gaat door

NOC*NSF24 jul. 2020

Lange tijd was het onzeker of de nieuwe variant van de Nationale Sport Vakbeurs 'On Tour' op woensdag 16 september in de IJsselhallen in Zwolle door kon gaan. Maar nu is het licht op groen gezet: de beurs mag definitief doorgaan! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan het plan om de beurs verantwoord te laten plaatsvinden. "Het is dus allemaal niet voor niets geweest", aldus beursorganisator Lion Blok.

Speciale editie

Al sinds 2012 vindt de Nationale Sport Vakbeurs jaarlijks plaats in de Evenementhal in Gorinchem. De tweedaagse sportbeurs is de centrale plek waar ruim 7.000 clubbestuurders en sportambtenaren samenkomen met dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld. Voor 2020 was er voor het eerst een speciale editie in de IJsselhallen Zwolle gepland.

"Het concept is hetzelfde, alleen op een andere locatie", zegt Blok. Hiermee wordt ingespeeld op de vraag van bezoekers en exposanten om de beurs beter bereikbaar te maken voor noordoost Nederland. "Juist nu is het ontzettend belangrijk om ervaringen te delen. Alleen samen komen we deze rotperiode te boven. Ons kennisprogramma wordt altijd ingericht met de meeste actuele thema’s, vooral nu is dat nodig."

Op woensdag 16 september worden vanuit het werkveld ervaringen gedeeld door kennispartners (KNVB, Sportservice Zwolle, KNGU, Kenniscentrum Sport, Mulier Instituut etc.) over hoe je als sportclub en gemeente de oplossing vindt voor de vragen waar deze bizarre tijden je voor stellen.

Gratis tickets

Toegangstickets voor ‘On Tour’ zijn gratis te verkrijgen via www.nationalesportvakbeurs.nl. De beursvloer is vrijwel compleet ingevuld met bijna 80 exposanten.

Meer informatie vind je op nationalesportvakbeurs.nl.


NOC*NSF 24 jul. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: