Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Extra inkomsten voor jouw club

NOC*NSF19 jul. 2020

De impact van het coronavirus op het verenigingsleven is groot. Extra inkomsten zijn juist nu voor veel verenigingen meer dan welkom. Al bijna 50 jaar is de Grote Clubactie er om verenigingen financiële ondersteuning te bieden. De Grote Clubactie 2020 is zó ingericht dat het vanaf de start op zaterdag 19 september verantwoord is om loten te (ver)kopen.

Met de volledig vernieuwde (online) verkoopmethodes steunt de actie de vereniging in de zoektocht naar inkomsten, waarbij altijd 80% naar de clubkas gaat. Iedereen binnen de vereniging kan loten verkopen. Voor de jeugdleden zijn er verkoopboekjes, voorzien van een persoonlijke QR-code, om contactloos betalen mogelijk te maken. Voor de oudere (jeugd)leden  kan de lotenverkoop online via WhatsApp gebeuren. Op je clubsite kun je ook nog Superloten inzetten, hiermee verkoop je direct 50 loten ineens en gaat er € 120,- naar de clubkas!

Gratis spandoek

Jaarlijks doen er ruim 5.000 verenigingen mee aan de Grote Clubactie en zij halen bedragen op tussen de €500,- en €15.000,- door loten te verkopen. Dit jaar ontvangen alle deelnemende verenigingen bij hun verkooppakket ook nog een gratis spandoek om de actie op de club extra te promoten.

Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?

Vraag dan hier de informatiefolder aan met voorbeelden van andere verenigingen, de verkoopmethodes en een rekenmodule speciaal voor jouw type sportvereniging.


NOC*NSF 19 jul. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: