Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Decathlon geeft sportaanbieders een steuntje in de rug

NOC*NSF06 mei 2020

Ook de sportsector ondervindt de gevolgen van het coronavirus. Alle sportclubs, sportscholen en instructeurs hebben hun activiteiten helaas voor langere tijd stil moeten leggen. Daardoor verdween niet alleen tijdelijk de mogelijkheid om te sporten, de sportaanbieders liepen zelf ook hun inkomsten mis. Decathlon helpt deze sportaanbieders in Nederland door een deel van de omzet aan hen te doneren.

Sportretailer Decathlon geeft om de Nederlandse sportwereld en wil deze daarom graag een steuntje in de rug bieden. Voor alle sportartikelen die aangeschaft worden via geregistreerde sportscholen, sportclubs of van een personal trainer, doneert Decathlon 10% commissie aan de betreffende sportclub. “Het is in deze tijd erg lastig om als lokale zwemvereniging financieel ons hoofd boven water te houden”, aldus Hans Schoenmakers, voorzitter van de Alkmaarse zwemvereniging DAW.  “Daarom zijn we blij dat partijen als Decathlon ons helpen met deze tijdelijke actie.”

Affiliate-programma

Met de actie moedigt Decathlon alle leden aan om in actie te komen voor hun eigen sportclubs. Dat werkt zo: sportclubs en (individuele) sportaanbieders kunnen zich aanmelden via het affiliate-programma. Hier maak je als club of als sportaanbieder een account aan. Als je dit gedaan hebt, krijg je een unieke affiliate-link. Deze unieke link deel je met je leden, want door erop te klikken komen zij op de website van Decathlon. Als ze nu een bestelling doen, wordt door Decathlon automatisch 10% commissie overgemaakt naar je vereniging.

Als leden deze link niet gebruiken, kan Decathlon echter niet terugleiden of de verkoop van een artikel van één van jouw leden komt en zul je geen 10% commissie ontvangen. Het is dus erg belangrijk dat leden jouw unieke affiliate-link gebruiken om op de website van Decathlon te geraken!

Stappenplan

Wil je je aanmelden als sportclub of als sportaanbieder, zodat je de unieke affiliate link kunt delen met je leden? Dat kan op deze pagina. Snap je nog niet helemaal hoe het affiliate-programma werkt? Decathlon heeft een overzichtelijke handleiding met vijf eenvoudige stappen gemaakt. Deze handleiding lees je hier.


NOC*NSF 06 mei 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: