Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vakbeurs Sportaccommodaties: expertise, interessante sprekers en verkiezing

NOC*NSF12 feb. 2020

Jaarlijks verzamelen alle sportverenigingen, ambtenaren, bonden dienstverleners en producenten zich tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties. Op 5 maart kom je in de Expo Houten alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. De toegang is gratis.

De Vakbeurs Sportaccommodaties, voorheen de Dag van de Sportaccommodaties, is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement waar men terecht kan voor alle kwesties rondom binnen- en buitensportaccommodaties. Als bestuurder van een sportvereniging kun je, onder andere op het Sportbondenplein, terecht voor al je vragen over sportaccommodaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over duurzaamheid, (kunst)gras of het beheer van de accommodatie.

Lezingen

Ook komt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties weer een aantal voor sportverenigingen zeer relevante sprekers aan het woord. Er wordt onder andere uitvoerig gesproken over verduurzaming, open sportparken, subsidies en De Groene Club.

Nieuw dit jaar is de verkiezing van 'Sportaccommodatie van het Jaar’, waarmee je een waardecheque voor jouw vereniging kunt winnen. Drie verenigingen zullen een pitch geven, waarna een jury bestaande uit Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport en Bewegen), Remco Hoekman (Mulier Instituut), Roland van de Lockant (NOC*NSF) en Rik van Kraaij (RVO) de winnaar kiest. 

Gratis e-ticket

Wil jij de Vakbeurs Sportaccommodaties bezoeken? Dat kan gratis als je je online inschrijft en zo een e-ticket boekt.

Inschrijven


NOC*NSF 12 feb. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: