Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Pak discriminatie in de sport aan met gratis e-learning

NOC*NSF19 feb. 2020

Discriminatie hoort niet thuis in de sport. Toch wordt er regelmatig gescholden en worden er verwensingen geuit door sporters onderling, staf en toeschouwers. Racisme en discriminatie op de sportvelden is onlangs veelvuldig in het nieuws geweest. Toch wordt sport ook gezien als een middel tegen sociale misstanden zoals discriminatie en uitsluiting. Als bestuurder, coach of vertrouwenscontactpersoon kun je actief je bijdrage leveren om discriminatie op de club te voorkomen. De gratis e-learning discriminatie helpt je op een juiste manier te handelen.

De e-learning van Centrum Veilige Sport Nederland maakt je bewust van de zaken die er rond racisme spelen. Zo wordt belicht welke vormen van racisme je kunt tegenkomen, wat je kunt doen wanneer je geconfronteerd wordt met racisme en hoe je als club kunt zorgen voor een veilig sportklimaat. Met het volgen van de e-learning lever je een bijdrage aan een veiligere sportomgeving voor zoveel mogelijk mensen.

Volg de e-learning hier


NOC*NSF 19 feb. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: