Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Laat je ook inspireren tijdens de Week van Goed Sportbestuur

NOC*NSF21 feb. 2020

Een goed sportbestuur zorgt ervoor dat sporten leuk is. Met de nieuwe Code Goed Sportbestuur krijgen bestuurders inzicht in hoe zij hun sportverenigingen leuker en gemakkelijker kunnen besturen. Om de Code Goed Sportbestuur te introduceren bij sportbestuurders, organiseert NOC*NSF de Week van Goed Sportbestuur.

Tijdens deze week kunnen de bestuurders kennis maken met de inhoud van de code en met de bijbehorende tools en mogelijkheden. Er komt bijvoorbeeld aan bod hoe je als club inkomsten kunt genereren en hoe je nieuwe bestuurders werft. Ook is er aandacht voor hoe je moet handelen als er een incident plaatsvindt op je club. Je doet nieuwe kennis op door met elkaar in gesprek te gaan. Zo kun je het besturen in de sport nóg leuker en gemakkelijker maken.

Activiteiten in Apeldoorn en Rotterdam

De Week van Goed Sportbestuur duurt van zaterdag 21 maart tot en met vrijdag 27 maart. Op alle dagen zijn verschillende activiteiten gepland, behalve op zondag 22 maart: deze dag maakt geen onderdeel uit van het programma. De locaties voor de Week van Goed Sportbestuur zijn Omnisport Apeldoorn en LantarenVenster Rotterdam. Een eenvoudig overzicht van het programma lees je hier. Als je een gedetailleerde planning wil bekijken, vind je die op deze pagina.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met anna.vanderduim@nocnsf.nl of met huibert.brands@nocnsf.nl. Als je je wil inschrijven voor de Week van Goed Sportbestuur, dan kan dat via deze link.


NOC*NSF 21 feb. 2020

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: