Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vertonen jullie televisiebeelden in de kantine? Let op met FOX Sports!

NOC*NSF09 jul. 2019

In veel sportkantines worden regelmatig televisiebeelden vertoond. Het is, zeker in de zomermaanden, een leuke manier om je leden gezellig in de kantine te houden. Maar pas op! Als je ook beelden van FOX Sports vertoont, dan heb je daar een zakelijke licentie voor nodig!

Beelden van FOX Sports mogen niet vertoond worden zonder een zakelijke licentie van de betaalzender. FOX Sports voert intensieve controles uit op vertoon van beelden in openbare gelegenheden en heeft onlangs van de rechter de bevoegdheid gekregen om hier boetes voor op te leggen.

Sportkantines

Organisaties zoals sportverenigingen kunnen doorgaans voor een licentie voor vertoon van vrijwel alle gangbare televisiezenders terecht bij Stichting Videma. De rechten om beelden van FOX Sports te vertonen, vallen daar echter niet onder en kunnen dus alleen worden verkregen met de aanschaf van een aparte licentie.


NOC*NSF 09 jul. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: