Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwe leden? Kennismaking kan het verschil maken!

NOC*NSF20 jun. 2019

Als club kun je het hele jaar door nieuwe leden ontvangen op de club. Hoe doe je dat? Het is goed om daar als bestuur bij stil te staan: die eerste kennismaking op de club kan namelijk best het verschil maken!

Hoe heet je nieuwe leden hartelijk welkom? Hoe zorg je ervoor dat nieuwe leden goed weten wat ze van jouw club kunnen verwachten en wat de club van hen verwacht? En plan je als club vaste momenten in, waarop nieuwe leden kunnen instromen, of kan dat altijd?

Wil je meer tips voor een kennismakingsgesprek, lees dan dit artikel. Daar kun je ook een document downloaden, waarin overzichtelijk staat wat er in een kennismakingsgesprek aan de orde moet komen. Een goed begin is het halve werk!

Verenigingsbox

Het artikel met tips voor het kennismakingsgesprek en de bijbehorende download zijn afkomstig uit de Verenigingsbox. Alle informatie, die in de Verenigingsbox zat, is inmiddels ook beschikbaar op voorclubs.nl.


NOC*NSF 20 jun. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: