Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Alles over het Sportakkoord op één plek verzameld

NOC*NSF06 jun. 2019

Ook als verenigingsbestuurder wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuws, ontwikkelingen en initiatieven die samenhangen met het Nationaal Sportakkoord. Dat kan nu heel eenvoudig: via de websitepagina, die door het Kenniscentrum Sport is ingericht op allesoversport.nl.

Niet alleen vind je daar alle informatie over het Nationaal Sportakkoord, ook alle deelakkoorden komen er aan de orde. Ook de informatie die je wellicht nodig hebt om mee te kunnen doen in een lokaal sportakkoord is hier verzameld. Kortom, neem er eens een kijkje en bespreek binnen je club hoe jouw vereniging optimaal kan meedoen aan dit initiatief, dat heel Nederland beweegt.

Met het Sportakkoord willen we bereiken dat iedereen, écht iedereen, plezier in sport kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer.


NOC*NSF 06 jun. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: