Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Bespreek accommodatiezaken met je bond op de Dag van de Sportaccommodaties!

NOC*NSF08 mrt. 2019

Op donderdag 14 maart staat in de Expo in Houten alweer voor de achtste keer de Dag van de Sportaccommodaties op het programma. Bonden, bouwers, specialisten, aanbieders van zonnepanelen en ledverlichting, ze komen wederom samen om elkaar bij te praten, kennis uit te wisselen en te netwerken. En veel sportbonden zijn er ook weer bij met een eigen stand!

 

Dus als jouw club momenteel of in de nabije toekomst een accommodatievraagstuk heeft: steek je licht op op deze informatie dag. Met alle informatie bij elkaar onder één dak wordt het antwoord op jouw vragen wellicht snel gevonden.

Lezingen
Ook komt tijdens de Dag van de Sportaccommodaties weer een aantal voor sportverenigingen zeer relevante sprekers aan het woord. Er wordt onder andere uitvoerig besproken hoe je optimaal gebruikmaakt van de subsidieregeling ter compensatie van het vervallen recht op btw-aftrek en er wordt tevens uitgelegd op welke manier je maximale winst haalt uit het gebruik van ledverlichting. Ook de betaalbaarheid en financiering van sportaccommodaties in het algemeen komt aan bod.

Wil jij de Dag van de Sportaccommodaties bezoeken? Dat kan gratis als je je online inschrijft en zo een E-ticket boekt. Tot ziens op 14 maart!


NOC*NSF 08 mrt. 2019

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: