Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Groene Club, voor een volle clubkas en lage broeikas

NOC*NSF01 okt. 2018

Er is een nieuwe vereniging opgericht in Nederland. Eén die zich richt op verduurzaming van sportaccommodaties: De Groene Club. Deze is opgericht door de KNVB in samenwerking met de KNLTB en de KNHB. Via De Groene Club worden sportverenigingen in staat gesteld om hun (financiële) positie te verbeteren door ze te ondersteunen bij het nemen van duurzame maatregelen. Want verduurzamen is goed voor onze planeet, maar leidt ook zeker tot een lagere energierekening.De Groene Club zorgt uiteindelijk voor een volle clubkas en lage broeikas. De Groene Club biedt inzicht in de huidige energiesituatie, stelt samen met de vereniging een plan van aanpak op en denkt mee met financiële oplossingen. Voor veelvoorkomende duurzame maatregelen heeft De Groene Club de beste deals voor je geselecteerd. Deals een combinatie van kwaliteit, prijs, service, leveringszekerheid en ervaring van uitvoerende installateurs. Verenigingen hoeven dat onderzoek dan niet zelf te doen. Het uitgangspunt is het volledig ontzorgen van verenigingen naar een duurzame sportaccommodatie.

De gemiddelde club kan per jaar maar liefst 7.000 euro besparen, zo luidde de meest in het oog springende conclusie na een pilot van de Groene Club eerder dit jaar. Op basis van de pilot bleek eveneens dat een club gemiddeld 42.000 kWh elektriciteit en 2.600 m3 gas kan besparen door het nemen van duurzame maatregelen.

Ben je geïnteresseerd of weet je al dat je met jouw vereniging wil deelnemen aan De Groene Club? Kijk voor meer informatie op www.degroeneclub.nl of neem contact op met De Groene Club via mail info@degroeneclub.nl of telefonisch 085 - 130 43 89.


NOC*NSF 01 okt. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: