Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Doe mee met de Blijf Helder-campagne!

NOC*NSF08 mei 2018

Ook in 2018 kun je met jouw vereniging meedoen met de Blijf Helder-campagne! Blijf Helder, opgezet door NOC*NSF samen met Heineken, is er op gericht verantwoord alcoholgebruik in de sportkantine te bevorderen. Door aan te haken stimuleer je verantwoord alcoholgebruik op jouw club en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Uiteindelijk gaat één sportvereniging er vandoor met de titel ‘Helderste club van Nederland’.

De wet is duidelijk op het gebied van alcohol schenken: verkoop van alcohol aan mensen onder de 18 jaar is verboden. De regels op de juiste wijze naleven, blijkt zeker voor sportclubs echter lang niet makkelijk. De Blijf Helder-campagne wil clubs stimuleren om hier voldoende aandacht aan te besteden door verenigingen die het goede voorbeeld geven, te belonen. Hoe creatiever je met jouw club bent bij het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik, des te groter de kans op mooie prijzen.

Best practices

Hoe goed je bezig bent, wordt in de Blijf Helder-campagne beoordeeld op basis van ‘best practices’. Deel vooral hoe je met jouw club verantwoord alcoholgebruik onder de aandacht brengt. Misschien heb je een leuk event bedacht omtrent het alcoholbeleid op de club of gebruik je een heel originele manier om het thema onder de aandacht van de leden te brengen op social media. Op zoek naar inspiratie? Lees best practices van clubs die je voorgingen op de website van Blijf Helder en doe er je voordeel mee. Of Meld je dan direct aan.

Hockeyclub Zeewolde

Vorig jaar werd Hockeyclub Zeewolde uitgeroepen tot ‘Helderste club van Nederland’. De vereniging won een hockeyclinic, een 0.0%-borrel van Heineken en mocht natuurlijk officieel de titel ‘Helderste Club Van Nederland’ voeren. Wil jij daar met jouw club ook kans op maken? Doen dan direct mee!  Het delen van ‘best practices’ na aanmelding is overigens niet verplicht. Het ophangen van de communicatiematerialen is al een mooie eerste stap!


NOC*NSF 08 mei 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: