Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Topsporters roepen clubs op: meld je aan voor de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’

NOC*NSF12 apr. 2018

Begin maart is de verkiezing 'Vereniging van het Jaar' van start gegaan en ruim 400 verenigingen hebben zich inmiddels aangemeld, waarvan 220 sportverenigingen. Deze sportclubs zijn afkomstig van veertig verschillende sportbonden. Inmiddels staan al veel unieke verenigingsverhalen online

Bekende sport- en cultuurambassadeurs, zoals zeilster Marit Bouwmeester, hockeyer Robbert Kemperman en het volleybalduo Brouwer en Meeuwsen hebben zich aan de verkiezing verbonden en roepen hun achterban via video’s op om hun club in te schrijven en zo hun verhaal te delen.

Provinciewinnaars

De betrokkenheid van de topsporters gaat verder dan het activeren van clubs. Als bekend wordt welke verenigingen in de provincie gewonnen hebben, zullen zij als jury een bezoek brengen aan deze verenigingen. Op basis van het juryoordeel worden er drie provinciewinnaars geselecteerd die doorgaan naar de landelijke finale in september. Vervolgens wordt tijdens de Nationale Sportweek de uiteindelijke ‘Vereniging van het Jaar’ bekendgemaakt.

Schrijf je nog snel in!

Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren via verenigingvanhetjaar.nl. Inschrijven kan nog tot 23 april en is zo gedaan!

De verenigingen met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging versterken. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. 

Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en zet ook jouw vereniging in de schijnwerpers! 

Meer informatie

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden! Kijk hier voor meer informatie.


NOC*NSF 12 apr. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: