Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Campagne #zijfluittop voor meer vrouwelijke arbiters

NOC*NSF20 mrt. 2018

Vrouwen fluiten bijna net zo vaak sportwedstrijden bij hun club als mannen. Maar op een hoger niveau, als bondsscheidsrechter, zijn vrouwen sterk in de minderheid. Dit blijkt uit onderzoek van NOC*NSF. Om vrouwen te motiveren die stap wel te zetten, startte op 10 februari de campagne #zijfluittop. Onderdeel van deze campagne is een aantal video’s waarin vrouwelijke scheidsrechters aan het woord komen en waarin we ze in actie zien.

In deze eerste video een impressie van de aftrap van de campagne. Er wordt gepraat en gediscussieerd over meer vrouwelijke scheidsrechters in de top, onderzoeken worden toegelicht vrouwelijke scheidsrechters die wel doorstootten naar de top, vertellen over hun eigen uitdagingen en ervaringen.


NOC*NSF 20 mrt. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: