Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisdeling en advies weer centraal op 7de Dag van de Sportaccommodaties

NOC*NSF12 feb. 2018

Op donderdag 8 maart staat in de Expo in Houten alweer voor de zevende keer de Dag van de Sportaccommodaties op het programma. Bonden, bouwers, specialisten, aanbieders van zonnepanelen en ledverlichting, ze zijn van de partij om hun producten te presenteren, maar ook zeker om te adviseren en vragen te beantwoorden. Spelen op jouw club accommodatie-gerelateerde zaken waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken of ben je gewoon benieuwd wat er speelt op dit gebied? Kom dan naar Houten!

De Dag van de Sportaccommodaties is een contactmoment voor alle relevante partijen op het terrein van sportaccommodaties, maar het feit dat een groot aantal bonden aanwezig is, maakt de dag ook bij uitstek geschikt voor vertegenwoordigers van clubs. Verantwoordelijken voor accommodatiezaken bij ‘jouw’ bond zijn present om je uitleg te geven over kwesties die juist in jouw sport spelen. De KNVB, KNLTB, NGF, KNBSB, KNGU, Atletiekunie en KNZB zijn zomaar enkele bonden die een stand hebben op de beursvloer.

Lezingen en presentaties

Ook dit jaar komen In het lezingenprogramma onderwerpen aan de orde die in deze tijd actueel zijn. Duurzaam energiebeleid, ledverlichting, multifunctionele sportaccommodaties, kunstgras, het zijn thema’s die in verschillende presentaties aandacht krijgen van specialisten uit de branche. En ook vanuit NOC*NSF worden enkele zeer interessante presentaties gegeven. De sportkoepel praat geïnteresseerden onder meer bij over het nieuwe kwaliteitzorgsysteem voor accommodaties, die de kwaliteit bij aanleg en onderhoud van alle sportaccommodaties moet waarborgen. Bekijk vooral het gehele programma van lezingen en presentaties en kies waar je graag bij wil zijn.  

Aanmelden

Alle presentaties, gesprekken en adviezen op 8 maart kunnen zeer bruikbaar zijn voor jouw als clubbestuurder. Het kan een belangrijke ondersteuning zijn en toegang is dan ook gratis. Wil je een bezoek brengen aan de beurs en makkelijk de beursvloer betreden, schrijf je dan vooral van tevoren in en ontvang een gratis toegangsvoucher.

En ben je aanwezig in Houten, dan kun je ook getuige zijn van de uitreiking van de tweede editie van de Innovatieprijs Sportaccommodaties.  Branchevereniging BSNC, NOC*NSF en Vereniging Sport en Gemeenten loven deze prijs uit voor een vernieuwend en baanbrekend initiatief op het gebied van sportaccommodaties.  Deze keer zijn genomineerd: 'Yellow Jacket Water Manager' van Barenbrug, 'sporTIG akoestische scheidingswand' (TIG-Akoestiek) en 'Zwemzaal zonder luchtkanalen met BaOpt' (Advanced Climate Systems/Climotion). Op de website van het evenement vind je meer informatie over deze prijs.


NOC*NSF 12 feb. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: