Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Vier Inzichten: Mijntje Donners over support

NOC*NSF21 feb. 2018

De vier inzichten voor sportbestuurders, ze zijn vaker voorbij gekomen hier op Sport.nl/Voorclubs: Samen doen, meenemen, eigenaarschap en support. Jill Eekhart is sinds kort bestuurder bij voetbalclub csv DVVA. Voor Sportplezier.nl maakte ze vier filmpjes waarin ze met gerenommeerde sportbestuurders de vier inzichten bespreekt. In de vierde en laatste editie praat ze met voormalig hockeyinternational Mijntje Donners over support.

Met de oud-captain van het Nederlands team en winnares van drie Olympische medailles, tegenwoordig bestuurslid van hockeyclub Den Bosch, heeft Jill het over support. Als clubbestuurder werk je met vrijwel alleen vrijwilligers en ben je dat zelf ook. Iedereen positief en gemotiveerd houden, is essentieel. Hoe pak je dat aan?


NOC*NSF 21 feb. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: