Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Vier Inzichten: Mark Huizinga over 'eigenaarschap'

NOC*NSF18 jan. 2018

De vier inzichten voor sportbestuurders, ze zijn vaker voorbij gekomen hier op Sport.nl/Voorclubs: Samen doen, meenemen, eigenaarschap en support. Jill Eekhart is sinds kort bestuurder bij voetbalclub csv DVVA. Voor Sportplezier.nl maakte ze vier filmpjes waarin ze in gesprek met gerenommeerde sportbestuurders de vier inzichten bespreekt. In de derde aflevering praat ze met Mark Huizinga over ‘eigenaarschap’.


Met de Olympisch judokampioen van 2000 en de huidige voorzitter van de Nederlandse survivalrunbond bespreekt Jill de derde van de vier inzichten. Na gesprekken met Marcella Mesker en Joop Alberda is de vraag nu: hoe zorg je dat de taken binnen je bestuur goed worden verdeeld en bestuursleden ook werkelijk ‘eigenaar’ zijn van hun taken, met alle verantwoordelijkheden die daar bij horen.


NOC*NSF 18 jan. 2018

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: