Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gastvrijheid op de club: zo doet VV Utrecht dat

NOC*NSF13 dec. 2017

Plezier in sport kun je alleen optimaal beleven als je de sport kunt beoefenen op een prettige plek waar je je volledig veilig en welkom voelt. Dat betekent dat geen ruimte is voor grensoverschrijdend gedrag zoals geweld, discriminatie of pesten en dat ook werkelijk iedereen die zich met sport wil bezighouden, welkom is. Of het nu publiek, de tegenstander of de scheidsrechter is. Gastvrijheid is dan ook een niet te onderschatten aandachtspunt voor clubs.

Ook gastvrijheid is immers onmisbaar voor een prettig en veilig sportklimaat. Tijdens de Week van het Sportplezier eerder dit jaar was gastvrijheid ook het centrale thema en ging de NeVoBo weer op zoek naar de meest gastvrije volleybalvereniging van Nederland. Die titel ging uiteindelijk naar VV Utrecht. In het volgende filmpje komt duidelijk naar voren hoe VV Utrecht serieus werk maakt van gastvrijheid.

 


NOC*NSF 13 dec. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: