Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De vier inzichten: Marcella Mesker over 'meenemen'

NOC*NSF24 nov. 2017

De vier inzichten voor sportbestuurders, ze zijn vaker voorbij gekomen hier op Sport.nl/Voorclubs: Samen doen, meenemen, eigenaarschap en support. Jill Eekhart is sinds kort bestuurder bij voetbalclub csv DVVA. Voor Sportplezier.nl maakte ze vier filmpjes waarin ze in gesprek met gerenommeerde sportbestuurders de vier inzichten bespreekt. Na een gesprek met Joop Alberda over ‘samen doen’, praat ze deze keer met Marcella Mesker.


Met de tenniscommentator en bestuurslid bij NOC*NSF is ‘meenemen’ het onderwerp, de tweede van de vier inzichten. Want hoe belangrijk is het dat je als bestuurder je leden meeneemt in ideeën en plannen en hoe krijg je dat precies voor elkaar?


NOC*NSF 24 nov. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: