Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Maak een vrijwilliger op jouw vereniging Clubheld van 2017!

NOC*NSF04 okt. 2017

Is er op jouw sportclub een vrijwilliger actief die er altijd is, altijd zijn of haar handen uit de mouwen steekt en echt fungeert als dé spil van de vereniging? Nomineer hem of haar dan voor de titel Clubheld van 2017 en zorg dat deze vrijwilliger zo veel mogelijk stemmen krijgt! Sinds 27 september kunnen op een speciale website van de actie stemmen worden uitgebracht.

Wie wil stemmen kan dat doen op www.clubheld2017.nl. Is de club en/of de vrijwilliger die volgens jou absoluut de titel moet krijgen, nog niet te vinden op de site? Dan moet deze persoon nog genomineerd worden. Is dat gebeurd, dan dingt de vrijwilliger in eerste instantie mee naar de titel in de eigen gemeente. De persoon met de meeste stemmen wint daar. Vervolgens worden door de redacties van alle regionale kranten van de Persgroep, partner van deze actie, uit alle gemeentewinnaars vijftien regiowinnaars gekozen. Zij strijden uiteindelijk om de felbegeerde landelijke titel. De landelijke winnaar ontvangt naast de roem van de titel een cheque van 10.000 euro voor de vereniging!

Betekenis vrijwilligers

De verkiezing is een samenwerking van de Nederlandse Loterij en De Persgroep, uitgever van het Algemeen Dagblad en groot aantal regionale kranten. Samen willen ze de rol en de betekenis van vrijwilligers voor de club benadrukken door hen uitgebreid in de schijnwerpers te zetten. Want die betekenis blijft onverminderd groot. Sterker nog, de Nederlandse sportclubs draaien veelal op vrijwilligers. Zij zijn de motor van de vereniging. Werving van vrijwilligers is dan ook een immer actueel thema voor de clubs. Benieuwd hoe andere clubs al aan de slag gingen om hun vrijwilligersbestand uit te breiden? Lees er alles over!   


NOC*NSF 04 okt. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: