Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gids ‘Goed in de Wedstrijd’, voor scheidsrechters op elk niveau

NOC*NSF25 okt. 2017

Nog niet zo lang geleden was het de Week van de Scheidsrechter, waarin de scheidsrechter in het algemeen en de vrijwilligers die deze functie veelal belangeloos vervullen op de Nederlandse velden, in de schijnwerpers stonden. Naar aanleiding van die week is nu de gids Goed in de Wedstrijd verschenen. Dit boekje bevat tal van tips, adviezen, ervaringen van toparbiters en anekdotes die het bestaan van scheidsrechters en alle anderen die plezierige sport bewaken, leuker, maar vooral makkelijker maken.


Goed in de Wedstrijd, gemaakt op initiatief van NOC*NSF en uitgegeven door Arko Sports Media, is bedoeld voor alle niveaus. Want juist de goedwillende vrijwilligers die elke week wedstrijden in goede banen leiden, zijn onmisbaar voor de Nederlandse sport. Zij moeten plezier in hun taken hebben en tegelijkertijd controle houden en dus ‘goed in de wedstrijd’ zitten.

En wie dit leest, zit gegarandeerd goed in de wedstrijd. Auteur en samensteller Maarten Westermann heeft een lange staat van dienst op het gebied van sportarbitrage, zowel in de praktijk binnen het verenigingsleven, als ook in zijn hoedanigheid van journalist en columnist. Zo was hij van 2008 tot en met 2013 hoofdredacteur van het magazine Scheids!

Zelf Goed in de Wedstrijd in bezit krijgen? Bestel nu!


NOC*NSF 25 okt. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: