Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Vier Inzichten: Joop Alberda over 'samen doen'

NOC*NSF15 okt. 2017

De vier inzichten voor sportbestuurders, ze zijn vaker voorbij gekomen hier op Sport.nl/Voorclubs: Samen doen, meenemen, eigenaarschap en support. Jill Eekhart is sinds kort bestuurder bij voetbalclub csv DVVA. Voor Sportplezier.nl maakte ze vier filmpjes waarin ze in gesprek met gerenommeerde sportbestuurders de vier inzichten bespreekt. Ze trapt af met Joop Alberda over ‘samen doen’.

Met de doorgewinterde bestuurder en gouden volleybalcoach van 1996 bespreekt Jill de eerste van de vier inzichten. Want hoe belangrijk is goede samenwerking binnen je bestuur en hoe bewerkstellig je dat die samenwerking goed is en blijft?


NOC*NSF 15 okt. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: