Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Meld je club aan voor de AH Sportactie en win!

NOC*NSF01 sep. 2017

De komende maanden kan iedereen heel gemakkelijk de sport ontdekken die bij hem of haar past. Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen ervaren wat de kracht van sport is en vervolgens de AH Sportactie benutten om te ontdekken welke sport écht bij hem of haar past. En jij kunt er ook nog iets leuks mee winnen!

Veel van de activiteiten om een passende sport te ontdekken, starten in de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel de kracht van sporten en bewegen te promoten. In deze week, die samenvalt met de start van het nieuwe sportseizoen, kan iedereen ervaren hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

De 14e editie van de Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september. Per gemeente kun je bekijken welke activiteiten in deze week plaatsvinden. Veel sportclubs nemen deel aan de NSW door verschillende instuif- en andere sportactiviteiten aan te bieden. Alles om (potentiële) sporters kennis te laten maken met de sport en sportclub en te laten ervaren wat de positieve invloed is van sport en bewegen.

Sparen voor gratis sporten met AH Sportactie

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de AH Sportactie. Vanaf 4 september kun je bij alle Albert Heijn winkels per spaarkaart sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Dit om het voor potentiële leden zo makkelijk mogelijk te maken om kennis te maken met verschillende sporten en sportclubs bij hen in de buurt. Duizenden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties openen hun deuren en verzorgen proeflessen, sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Het overzicht van alle sportactiviteiten vind je op www.ahsportactie.nl.

Winactie

Al meer dan 3000 sportclubs hebben zich aangemeld voor de AH Sportactie. We zijn op zoek naar nog meer sportclubs! Zodat iedereen in Nederland kan genieten van sport bij hem of haar in de buurt. Wil je kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee aan de winactie. Geef je de naam van je sportclub door, dan krijg je een mail van NOC*NSF. In de mail zit informatie waarmee je zelf je sportclub aanmeldt. Of je stuurt de informatie door aan je sportclubbestuurder. Meldt jouw club zich voor 24 september aan, dan maak je kans op de sportieve prijs: een rondleiding, een overnachting en een voedingsworkshop voor twee personen op Papendal. Er worden 3 prijzen uitgedeeld. 

Hoe meer sportclubs meedoen aan de AH Sportactie, des te meer sportactiviteiten iedereen te kiezen heeft. Hiermee vergroten we de kans dat heel Nederland in beweging komt!

 


NOC*NSF 01 sep. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: