Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sport.nl/voorclubs, kennis en ondersteuning voor alle sportclubs

NOC*NSF03 jul. 2017

Het is zover, Sport.nl/voorclubs is officieel een feit! Vanaf nu is Sport.nl/voorclubs een plek voor sportclubs waar alle praktische informatie te vinden is om de club succesvol te runnen. Ben jij bestuurder van een club of bepaal je in een andere functie mede het beleid van de vereniging? Dan vind je hier actueel nieuws, goede voorbeelden en achtergrondinformatie over sportgenerieke thema’s die je helpen zaken in goede banen te leiden.

Sport.nl/Voorclubs, een samenwerking van 13 bonden, NOC*NSF en Arko Sports Media, wil dus ondersteunen en ontzorgen, maar is er net zo goed om te inspireren. Deze tijd vraagt sportclubs die stappen in hun ontwikkeling willen maken, zich willen openstellen naar de maatschappij en kansen willen benutten. Lees de vele goede voorbeelden uit de praktijk van clubs die al successen boekten en doe er je voordeel mee. Sport.nl/voorclubs is er voor alle sportverenigingen en vooral daarom is nauwe samenwerking met sportbonden essentieel. We versterken elkaar met kennis en goede ideeën voor de website, waardoor jij als clubbestuurder optimaal profiteert.

Nieuws en informatie op één plek

Veel sportverenigingen in Nederland kampen met vergelijkbare problemen. Ledenaantallen lopen terug, financiële middelen nemen af en vrijwilligers die zich belangeloos voor de club willen inzetten, zijn lang niet altijd makkelijk te vinden. Er zijn oplossingen, maar ze vereisen meer inzet en kennis dan twintig jaar geleden. Juist daarom kan Sport.nl/voorclubs van groot belang zijn. Kansen om leden te werven, uitleg over financiële zaken of veranderingen in wet- en regelgeving, het is allemaal te vinden op deze nieuwe digitale plek.

Erik Lenselink, manager sportontwikkeling bij NOC*NSF, is blij met de komst van Sport.nl/voorclubs. “Sportbonden en NOC*NSF willen graag sportbestuurders helpen met goede voorbeelden en andere informatie om hun club goed te runnen. En op sport.nl/voorclubs hebben we nuttige sporttakoverstijgende informatie overzichtelijk verzameld. Maak er als sportclub dus vooral gebruik van!!”

Ondersteuning op maat

Alle informatie is beschikbaar op de website, maar misschien ben jij een penningmeester of een professional binnen een bepaald vakgebied en wil je het vooral weten als zich ontwikkelingen voordoen die voor jou relevant zijn. In dat geval kun je in je profiel met het aanklikken van de juiste vinkjes precies aangeven naar welke onderwerpen jouw voorkeur uitgaat of welke functie je bekleedt binnen de club. Je kunt dan een maandelijkse nieuwsbrief of een wekelijkse of dagelijkse nieuwsupdate ontvangen met voor jou bruikbare informatie. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmeldactie

Maak je als clubbestuurder of andere vertegenwoordiger van een sportclub nu een profiel aan op Sport.nl/voorclubs en geef je aan welke onderwerpen jij in je nieuwsbrief wil ontvangen, dan krijg je per sportclub gratis een half jaar het blad SPORT Bestuur en Management*, t.w.v. € 70.-. Deze actie loopt tot 30 september 2017.

*Al ruim achttien jaar is SPORT Bestuur en Management de informatiebron voor een succesvolle sportvereniging. Dit blad draagt kennis en ervaring over aan bestuurders, managers en beleidsmakers in de sport.


NOC*NSF 03 jul. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: