Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nationale Sportweek nadert, voorbereidingen in volle gang!

NOC*NSF24 jul. 2017

Nog ruim 50 dagen en dan is het zover, de Nationale Sportweek. In de week van 9 tot en met 17 september zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open om iedereen kennis te laten maken met sport. Dat doen ze met allerlei clinics, demonstraties, toernooien en andere evenementen voor iedereen die daar interesse in heeft. In Gelderland en Kapelle wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen!

In tegenstelling tot enkele jaren geleden valt de NSW nu samen met de Europese Week van de Sport, waardoor beide elkaar kunnen versterken. Want ook in Europees opzicht wordt steeds nadrukkelijker ingezet op meer sporten en bewegen, aangejaagd met de hashtag #BeActive.

AH Sportactie

En natuurlijk start in september ook de Albert Heijn Sportactie, waarmee klanten zegels kunnen sparen en bij een volle spaarkaart vijf keer gratis kunnen sporten bij sportclubs in de omgeving die meedoen met de actie. Dat kan veel promotie en potentiële nieuwe leden voor jouw club opleveren, dus doe vooral mee! 

Voor deelname aan de AH Sportactie, maar ook aan de gehele Nationale Sportweek, is het slim om via www.clubprofiel.nl een clubprofiel aan te maken. Op die manier zijn straks je clubprofiel en de activiteiten die je wil ondernemen in september, goed zichtbaar op de websites van de NSW en de AH-actie.

Gelderland en Kapelle

In Gelderland zijn de voorbereidingen op de NSW al in volle gang! Zo wordt gewerkt aan de strijd om de titel ‘Fitste juf en meester van 2017’. De leerkracht die tijdens de NWS het langst kan ‘planken’, gaat er met de prijs vandoor en krijgt die persoonlijk uitgereikt door tv-presentator Jochem van Gelder. En in de gemeente Kapelle worden tijdens de NSW onder meer door verscheidene verenigingen open lessen gehouden voor verschillende doelgroepen, zoals senioren. Deelnemers kunnen meerdere sporten uitproberen en een personal trainer is ter plekke om een persoonlijke ‘health check’ uit te voeren.

Geïnspireerd geraakt? Bedenk wat jij met de je club kunt doen of zoek contact met jouw gemeente en praat over de mogelijkheden tot samenwerking. Als je nu begint, ben je ruim op tijd om straks tijdens de Sportweek goed voor de dag te komen.


NOC*NSF 24 jul. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: