Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Communicatie op jouw club: gebruik de vernieuwde informatie!

NOC*NSF14 jun. 2017

Tegenwoordig gaat alles snel, zeker ook op het gebied van communicatie. Ook als sportvereniging probeer je met de tijd mee te gaan. Dus wil je graag met je leden communiceren op de manier zoals zij dat nu doen. De informatie op sport.nl/voorclubs heeft om die reden ook een update gekregen.

Of je als bestuur bezig bent met het organiseren van een evenement, een nieuwe ledenwervingsactie plant of gewoon je gebruikelijke informatie aan je leden wilt doorgeven. Bij alles wat je doet is de keuze van de manier waarop je communiceert mede bepalend voor het succes. Daarom vind je op dit platform allerlei tips, stappenplannen en andere hulpmiddelen om daarin de juiste beslissingen te nemen.

Zijn de door jouw vereniging gekozen communicatiekanalen goed op elkaar afgestemd? Weerspiegelt jullie website het beeld van het soort club wat je wilt zijn? Benut je Facebook, WhatsApp, Instagram en vloggen zo, als jouw leden dat graag zouden willen? Zet het thema weer eens op de agenda van je bestuursvergadering en ga na of je wellicht nog het één en ander kunt verbeteren!


NOC*NSF 14 jun. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: