Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Dag van de fondsenwerving voor de sport, kom je ook?

NOC*NSF10 mei 2017

De lokale sportvereniging kan een prima bestemming zijn voor een schenking of nalatenschap van iemand die de club een warm hart toedraagt. Bovendien kan het voor de club een belangrijke steun in de rug zijn. Op het platform Sportdaargeefjeom.nl, een samenwerking van NOC*NSF, de KNVB en de Eredivisie NV en ondersteund door het ministerie van VWS, wordt veel informatie geboden aan particulieren die een schenking aan de sport overwegen en worden clubs geholpen om de inkomsten uit schenkingen en nalatenschap te vergroten. En om op dat terrein nóg meer inspiratie en advies te bieden, wordt in juni de Dag van de fondsenwerving in de sport georganiseerd.

Op 19 juni op Papendal krijgen verantwoordelijken uit de sport, van topsporters tot bestuurders van een amateurclub en van gemeenteambtenaren tot vrijwilligers, handige tools en informatie en succesvolle praktijkvoorbeelden geboden om meer of extra fondsen te werven voor hun persoonlijke sportdoel.  

De financiële koers van de sportvereniging is altijd een belangrijk thema en werving van fondsen kan sportclubs veel brengen, mits je als bestuur weet hoe je zaken op de juiste manier moet aanpakken. Zeker in een tijd dat clubs steeds meer op zichzelf zijn aangewezen bij het sluiten van de begroting, is advies enondersteuning op dit gebied waardevol.

De dag begint op 19 juni om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Op Sportdaargeefjeom.nl vind je meer informatie over het programma en daar kun je je ook direct aanmelden. Kosten voor deelname bedragen 25 euro. Vragen? Stuur dan een mail naar info@sportdaargeefjeom.nl.


NOC*NSF 10 mei 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: