Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportplezier maak je samen!

NOC*NSF03 apr. 2017

Vrijwilligers zijn essentieel voor Nederlandse sportclubs. Bestuurders, commissieleden, coaches, begeleiders, ze zetten zich veelal belangeloos in. Daardoor kan de club voortbestaan, maar ook op andere vlakken is het werk van vrijwilligers onmisbaar.

Want de sportclub moet dé plek zijn waar zeker kinderen, maar iedereen veilig en plezierig van sport kan genieten. Vrijwilligers kunnen daar, in welke rol dan ook, een grote bijdrage aan leveren, zoals ook blijkt uit onderstaand filmpje.

Vrijwilligers kunnen positief gedrag stimuleren, ingrijpen als het fout gaat en andere leden doen beseffen dat iedereen een veilig sportklimaat mede kan creëren. Bestuurders, trainers, coaches, scheidsrechters, juryleden en ouders, ze moeten zich allemaal bewust zijn van het feit dat ze samen de vereniging zijn Want sportplezier kun je maken!


NOC*NSF 03 apr. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: