Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwe site Sportvloerenlijst: meer informatie over regels sportaccommodaties

NOC*NSF02 mrt. 2017

De NOC*NSF Sportvloerenlijst is dé bron voor regels en richtlijnen van sportvloeren en -accommodaties. Die gegevens zijn zeker van belang voor bouwers van accommodaties, maar kunnen ook sportverenigingen aangaan. Want heb je de accommodatie in eigen beheer en wil je beginnen aan bouw, renovatie of het aanleggen van nieuw banen of velden, dan is het fijn om ook zelf te weten waar je op moet letten. Je weg vinden in de Sportvloerenlijst kan dan best ingewikkeld zijn. Een nieuw website over de Sportvloerenlijst biedt hulp. Meer uitleg en meer context moet de lijst ook begrijpelijk maken voor mensen die zich niet dagelijks met accommodatieregels bezighouden.

Op de website wordt met name ingezoomd op het zogenoemde kwaliteitszorgsysteem: een systeem op te komen tot kwalitatief goede en veilige sportvloeren en sportaccommodaties voor eigenaren van sportvelden en de sporters die er gebruik van maken. Naast de Sportvloerenlijst zelf komen ook het Procedurehandboek en registratie- en beoordelingsproces aan de orde. In het Procedurehandboek worden verschillende procedures en structuren binnen het Kwaliteitszorgsysteem toegelicht en het registratie- en beoordelingsproces beschrijft de stappen om te komen tot een goedgekeurde vloer of accommodatie.

Verder is er op de vernieuwde website ruimte voor nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van sportaccommodaties en is in de sportvloerenlijst zelf makkelijker te zoeken en te filteren.


NOC*NSF 02 mrt. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: