Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kom naar de Dag van de Sportaccommodaties voor kennis en advies

NOC*NSF15 feb. 2017

Op 9 maart staat in de Expo in Houten voor de zesde keer de Dag van de Sportaccommodaties op het programma. Bonden, bouwers, specialisten, aanbieders van zonnepanelen en ledverlichting, ze zijn allemaal aanwezig om hun producten en diensten te presenteren en nader toe te lichten. En in verscheidene lezingen wordt onder meer dieper ingegaan op de onderwerpen als financiering van de accommodatie, ledverlichting en nieuwe normeringen voor sportvloeren en sportaccommodaties.

Voor sportclubs is de Dag van de Sportaccommodaties een uitgelezen moment om van gedachten te wisselen met ‘hun’ sportbond over accommodatiezaken. Een groot aantal bonden, waaronder de Atletiekunie, NevoBo, KNLTB, KNVB en de KNGU, geeft acte de présence op 9 maart. Accommodatiespecialisten van deze bonden kunnen uitleg en toelichting geven over allerhande zaken die te maken hebben met de accommodatie van de clubs.  Dus heb je vragen, kom dan vooral langs in Houten!

Lezingen en presentaties

Verder krijgen bezoekers een keur aan lezingen en presentaties voorgeschoteld over onderwerpen als ledverlichting, kunstgras, multifunctioneel en maatschappelijk gebruik van de accommodatie, innovatie en nieuwe normeringen voor sportvloeren en accommodaties. Laatstgenoemde onderwerp sluit net als een aantal andere thema’s aan op de actualiteit. Vanaf dit jaar geldt een nieuw registratie- en beoordelingsproces voor de aanleg, ombouw, renovatie en herkeuring van een door NOC*NSF en de sportbond gecertificeerde sportvloer. NOC*NSF geeft tekst en uitleg. In het volledige programma van lezingen kun je exact zien welke onderwerpen in welke zaal aan de orde komen en een keuze maken.

Toegangsvoucher

Bouw, gebruik, onderhoud en innovatie van de accommodatie zijn voor veel sportclubs van groot belang en hangen in de meeste gevallen nauw samen met de financiële positie van de vereniging. Het is daarom zeker aan te raden een bezoek te brengen aan deze beurs. Dat doe je eenvoudig door nu een gratis toegangvoucheraan te vragen, waarmee je op 9 maart makkelijk en snel toegang krijgt. Dan kun je tevens live getuige zijn van de toekenning van de Innovatieprijs Sportaccommodaties. De projecten ‘ProNitro’ van DLF BV, ‘iSpace Sports’ van Sportbedrijf Drachten en ‘Skills Garden’ van Kragten zijn daarvoor genomineerd.


NOC*NSF 15 feb. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: