Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Doe een klus en werf vrijwilligers met NLdoet!

NOC*NSF13 feb. 2017

Op 10 en 11 maart is het weer tijd voor NLdoet. Ook jouw sportclub kan de handen vrijwillig uit de mouwen steken om een klus klaren. Meld jouw klus aan en aan de slag. NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en is de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Op 10 en 11 maart staat vrijwillige inzet in de spotlights en NLdoet wil dan ook iedereen stimuleren om op zijn minst een dagdeel de handen uit de mouwen te steken ten behoeve van de maatschappij. De sportclub is daarvoor een prima plek! Het clubhuis schilderen, bomen snoeien, een grote schoonmaak houden, het zijn allemaal klussen die gedaan moeten worden.

Klus aanmelden

NLdoet wil uitdragen dat vrijwilligers het kloppend hart zijn van veel sociale initiatieven en dat geldt natuurlijk ook voor de Nederlandse sportclubs. NLdoet is dan ook een uitstekende gelegenheid om nieuwe vrijwilligers te zoeken die concreet iets voor de club kunnen betekenen. Elke vereniging kan immers gemotiveerde vrijwilligers gebruiken en geïnteresseerden kunnen op 10 en 11 maart zelf ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is. Weet je welke klus je wil aanpakken op 10 en 11 maart? Meld deze dan direct aan! Dat doe je door eerst een account aan te maken onder Mijn Oranje Fonds en vervolgens de klus aan te melden. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen op hun beurt weer klussen zoeken waarvoor ze zich willen opgeven.

Let op je verzekering

De verzekering van iedereen die meedoet aan NLdoet, van klusaanbieder tot klusser, is de verantwoordelijkheid van de klusaanbieder. De meeste organisaties hebben al een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers maar het is wel even nuttig om na te gaan of de voorwaarden ook van toepassing zijn tijdens NLdoet!


NOC*NSF 13 feb. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: