Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Oranje Fonds Collecte, mooi extraatje voor jouw club!

NOC*NSF07 feb. 2017

Elke sportclub kan wel wat extra geld gebruiken. Want wil je onderhoud plegen aan het clubhuis, nieuwe trainingsballen aanschaffen of een clubjubileum samen met al je leden vieren, dan kost dat nu eenmaal geld. Het Oranje Fonds beseft dat maar al te goed en wil daarom een mogelijkheid creëren om wat extra geld in de clubkas te krijgen. Sportverenigingen worden van harte uitgenodigd om in juni deel te nemen aan de Oranje Fonds Collecte!

Clubs en provincies profiteren van de collecte. Van het opgehaalde bedrag mogen de deelnemende organisaties uiteindelijk de helft zelf houden en de andere helft gaat naar de provincie waar de club gevestigd is en kan gebruikt worden voor sociale initiatieven. Een beetje inzet om de collecte goed te organiseren, levert al snel een bedrag van zo’n 500 euro op. Alle noodzakelijke kosten voor de collecte zoals de organisatie, benodigde materialen en financiële transacties zijn voor rekening van het Oranje Fonds.

Sociale verbinder

Het Oranje Fonds wil met de collecte nog eens benadrukken hoe belangrijk sociale organisaties zoals sportverenigingen zijn in onze maatschappij. Zeker lokaal kan de sportclub een belangrijke maatschappelijke rol vervullen als verbinder van mensen en organisaties. Ook de collecte zelf kunnen clubs in dat opzicht optimaal benutten. Door als team de straat op te gaan verstevig je de onderlinge band én promoot je de club in de buurt.

Doet jouw club mee? De Collecte heeft plaats van 6 tot en met 10 juni en aanmelden kan tot 1 april via www.oranjefonds.nl/collecte. Daar vind je ook veel ideeën en inspiratie om van jouw collecte een groot succes te maken!


NOC*NSF 07 feb. 2017

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: