Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Straatcultuur op de club: houd contact met jongeren ‘van de straat’

NOC*NSF02 dec. 2016

Wat is ‘de straatcultuur’ en hoe ga je om met jongeren die voornamelijk door die cultuur zijn gevormd? Door antwoorden te vinden op deze vragen krijg je meer inzicht in de belevingswereld van deze jongeren en kun je ze makkelijker betrekken bij sport en jouw club. Trainers, coaches, maar ook zeker clubbestuurders en begeleiders van jongeren bij de vereniging zijn van harte welkom om op 12 december samen met Rotterdam Sportsupport en VSK op zoek te gaan naar die antwoorden. Kom ook naar de kennis- en inspiratiesessie Straatcultuur op de club!

Sport in het Jeugdnetwerk in Rotterdam is in het leven geroepen om een zo goed mogelijke samenwerking tussen sportclubs en zorg- en welzijnsorganisaties mogelijk te maken. Goed contact en samenwerking maakt dat sportclubs kunnen inspelen op behoeften van jongeren en ook jongeren ‘van de straat’ een plek kunnen bieden.

Op 12 december wordt gepoogd uitleg te geven over hoe je omgaat met gedrag ‘van de straat’, hoe deze jongeren zich uiten op sociale media en hoe je contact met ze kunt maken en houden. Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en criminoloog Jeroen van den Broek spreken vanuit hun expertise over dit onderwerp.

Wil jij aanwezig zijn en met deze kennis je voordeel doen op jouw club? De inschrijving sluit al op 5 december, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Lees meer of meld je direct aan!


NOC*NSF 02 dec. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: