Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Sportsubsidiewijzer is weer up-to-date!

NOC*NSF05 dec. 2016

De Sportsubsidiewijzer is geactualiseerd! De Sportsubsidiewijzer biedt sportclubs en andere organisaties in de sport de mogelijkheid eenvoudig te achterhalen of er interessante subsidieprogramma’s zijn in Nederland of elders in Europa. Daarnaast worden er 15 tips gegeven hoe subsidies aan te vragen.

NOC*NSF informeert de clubs over de Sportsubsidiewijzer, maar roept ook de bonden op hun eigen achterban te attenderen op dit handige hulpmiddel. Subsidies zijn er in veel vormen. Het is lang niet altijd makkelijk te weten waarvoor jouw club in aanmerking kan komen. Gebruik de Sportsubsidiewijzer dus en zorg dat je niks misloopt.

In de digitale versie van de Sportsubsidiewijzer word je op een overzichtelijke en snelle manier naar relevante informatie verwezen. Beantwoord de vragen in de digitale versie, dan selecteert de Sportsubsidiewijzer automatisch de mogelijkheden die voor jouw organisatie bruikbaar kunnen zijn.

Ook voor een totaaloverzicht van de subsidies kun je op deze website terecht. De Sportsubsidiewijzer is samengesteld door BMC Advies & Management met inbreng van diverse vertegenwoordigers van sportbonden, diverse andere sportorganisaties en sportverenigingen.


NOC*NSF 05 dec. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: