Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Plaats gratis je vacature op werkenindesport.nl

NOC*NSF08 nov. 2016

Ben je op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer voor jouw sportclub? Heb je een mooie vacature, fulltime of parttime, tijdelijk of permanent, voor een coach, een verenigingsmanager, trainer, of welke andere functie in de sport dan ook? Plaats nu je vacature kosteloos op werkenindesport.nl.

Wist je dat je op werkenindesport.nl ook vacatures voor betaalde banen bij regionale of lokale sportorganisaties kunt plaatsen? Zoals voor een verenigingsmanager, een trainer of instructeur? In elk geval tot en met het eind van het jaar kan dat gratis. Breng via werkenindesport.nl je vacatures onder de aandacht van de grote groep geïnteresseerden die wekelijks het platform bezoekt. 

Hoe meld ik mijn vacature?

Plaats nu je vacature kosteloos op werkenindesport.nl. Stuur een bericht naar info@werkenindesport.nl om je vacature in de sport te posten. De partners achter het platform stimuleren goed werkgeverschap in de sport en verwachten van werkgevers dat er gewerkt wordt vanuit een cao, bijvoorbeeld CAO Sport of met vergelijkbare goede arbeidsvoorwaarden. Hanteer je nog geen CAO, maar wil je hier meer over weten, mail info@werkenindesport.nl

Verder lezen?

Lees meer over personeel en vrijwilligers.

NB: Het plaatsen van een vacature kost normaal €50,- (excl. BTW). Tot en met eind 2016 worden echter alle vacatures kosteloos geplaatst. Van de actie uitgezonderd zijn beroepskrachten in retail en de zakelijke markt, evenals vacatures die door recruitment bureaus met een winstoogmerk worden geplaatst. De leden van NOC*NSF en WOS kunnen altijd kosteloos hun vacatures plaatsen.


NOC*NSF 08 nov. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: