Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Workshop ‘4 inzichten over trainerschap’

NOC*NSF26 sep. 2016

Wil iemand binnen jouw sportclub zich bekwamen in het creëren van een sociaal veilig, plezierig en ontwikkelingsgericht sportklimaat, dan kan de VSK-workshop ‘4 inzichten over trainerschap’ je verder helpen. Je gaat onder andere in op de dilemma’s tussen de 4 inzichten – structureren, stimuleren, individueel aandacht geven en regie overdragen- en op lastige praktijksituaties.

In deze workshop van een dagdeel ga je er met elkaar mee aan de slag. Aan de hand van een voorbereidingsopdracht neem je de basics van de 4 inzichten tot je scoor je jezelf op de inzichten: wat zijn jouw sterke en minder sterke punten? Ook formuleer je een aantal lastige situaties vanuit je eigen werk als je trainer/coach of sportleider.

Resultaat

Na de workshop voel je je vertrouwd met de vier inzichten; je hebt zicht op jouw sterke punten en … o ja … ook op een aantal ontwikkelpunten die je helpen nog beter een sociaal veilig, plezierig en ontwikkelingsgericht sportklimaat te creëren.

Jens van der Kerk, werkzaam bij de KNVB en één van de projectleiders van VSK zegt over de workshop: “Elke trainer wil dat zijn of haar sporters plezier hebben en daarbij het beste uit zichzelf halen. De ‘vier inzichten over trainerschap’ biedt daarvoor heel concrete handreikingen en is een must voor elke trainer, coach of teambegeleider.”

Meer weten en aanmelden

Lees meer over de 4 inzichten van trainerschap. Bekijk ook de flyer over de VSK-workshop ‘4 inzichten over trainerschap’. Kijk op de activiteitenkalender wanneer de workshops georganiseerd worden en meld je meteen aan!


NOC*NSF 26 sep. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: