Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vier inzichten voor allerjongste jeugd

NOC*NSF01 sep. 2016

Daar staan de trainers dan, op een vrije woensdagmiddag of zaterdagochtend, met een groep jonge kinderen die je sportclub heeft beloofd dit seizoen te gaan begeleiden. De kinderen rennen alle kanten op en zijn dolblij dat ze weer op het sportveld mogen staan. Natuurlijk zijn de trainers enthousiast als altijd, maar stiekem vinden ze het nog best lastig zo’n groep drukke koters training te geven of te coachen. Om de beginnende trainers, coaches of begeleiders binnen je club een handje te helpen, zijn daarom de vier inzichten voor trainers van de jongste jeugd ontwikkeld. 

Je hebt het binnen je sportclub waarschijnlijk al vaak gezien: elke trainer, coach of begeleider denkt stiekem wel eens 'help, waar ben ik aan begonnen?'. Maar ze krijgen er ook veel voor terug en daarom gaan ze enthousiast aan de slag.

Toolkit

Om beginnende trainers, coaches of begeleiders een handje te helpen zijn de vier inzichten voor trainers van de jongste jeugd ontwikkeld. Dit is een handzame tool met tips en trucs die ze dit seizoen op weg helpen een goede trainer, coach of begeleider te worden. De vier inzichten zijn niet sporttechnisch of –tactisch. Nee, ze helpen bij de pedagogische aspecten van het trainerschap. De vier inzichten zijn structureren, stimuleren, individueel aandacht geven en regie overdragen. Bekijk het filmpje hieronder en maak kennis met de vier inzichten voor de jongste jeugd.

Meer weten? Kijk ook eens op:

http://www.tvsportplezier.nl/4inzichtenjongstejeugd

 


NOC*NSF 01 sep. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: