Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Voorclubs: steun voor bestuurders en eigenaren van sportclubs

NOC*NSF18 aug. 2016

Sport.nl is hét platform voor sportend Nederland, veel sportliefhebbers weten dat wel. Sinds kort is er echter ook Sport.nl/voorclubs, als onderdeel van Sport.nl een platform waar alle bestuurders van sportclubs en andere sportaanbieders relevante informatie kunnen vinden om hun club succesvol te runnen. Actuele ontwikkelingen, praktische tips en adviezen en veel praktijkvoorbeelden, het is allemaal te vinden op Sport.nl/voorclubs.

Het bestaan van een sportclub in deze tijd is lang niet altijd makkelijk. Accommodaties en onderhoud kosten geld, ledentallen staan regelmatig onder druk en voldoende vrijwilligers vinden kost soms veel tijd en inzet. Het zijn zomaar enkele uitdagingen waarbij Sport.nl/voorclubs een prettige steun in de rug kan zijn. Voorclubs streeft er immers naar heldere, praktisch bruikbare informatie te bieden waarmee clubs direct actie kunnen ondernemen.

In je mailbox

Alle voor jou als sportbestuurder relevante informatie is verzameld op Sport.nl/voorclubs, maar kan ook naar je toe komen! Ook als bestuurder van een club of eigenaar van een sportschool kun je in je profiel op Sport.nl aangeven welke thema’s voor jou relevant zijn en daarvan elke maand of elk kwartaal actuele informatie in je mailbox krijgen. Zo heb je altijd de benodigde kennis om je optimaal in te zetten voor jouw club!

Club op de kaart!

Veel mensen die regelmatig willen sporten, gaan onder meer op zoek naar de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een van de vele sportclubs in Nederland. En sportclubs krijgen op Sport.nl de kans om zich van hun beste kant te laten zien. Wil je jouw club door middel van een eigen clubpagina zo goed mogelijk presenteren? Registreer je dan hier op Sport.nl, log in en ga aan de slag. Dat draagt bij aan de mogelijkheden voor sporters en levert kansen op voor jouw club.

Sport.nl

Wil je beginnen met sporten of sport je al en ben je op zoek naar voor jou relevante informatie, dan is Sport.nl dus het ideale startpunt. Je kunt je op dit platform oriënteren op allerlei vlakken en op die manier zoveel mogelijk plezier en voldoening uit je sport halen. Het is daarom slim om je ook zo snel mogelijk te registreren. Heb je een profiel op Sport.nl, dan kun je daarin sinds kort aangeven in welke thema’s je geïnteresseerd bent en krijg je de laatste ontwikkelingen binnen die thema’s op gezette tijden in je mailbox!


NOC*NSF 18 aug. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: