Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

NOC*NSF onderzoekt mogelijkheden voor alternatief Hygiënecode

NOC*NSF13 apr. 2016

Sinds 1 april 2016 werkt de horeca met de nieuwe Hygiënecode. In de Hygiënecode wordt op een simpele manier omschreven hoe de voedselveiligheid en hygiëne bewaakt kan worden. Elk bedrijf dat met voedsel en drank werkt wordt geacht te voldoen aan de richtlijnen van deze code. Dus ook sportclubs die de kantine in eigen beheer hebben.

In tegenstelling tot de voorgaande jaren is het nieuwe handboek Hygiënecode niet meer kosteloos te verkrijgen. Het handboek kost € 100,- per stuk. NOC*NSF inventariseert de mogelijkheden om een eigen hulpinstrument te ontwikkelen met daarin praktische regels en richtlijnen voor sportkantines. De regelhulp Hygiënecode is hier te raadplegen.


NOC*NSF 13 apr. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: