Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Regel- en rekenhulp voor sportclub in ontwikkeling

NOC*NSF25 mrt. 2016

De Belastingdienst, NOC*NSF en een aantal betrokken sportbonden werken gezamenlijk aan diverse tools om sportvereniging beter te ondersteunen op het gebied van digitale dienstverlening. Het streven is om voor de zomer al het eerste hulpinstrument gereed te hebben: een regel- en rekenhulp voor verschillende financiƫle elementen.

De regel- en rekenhulpen helpen clubs met zaken als de vrijwilligersregeling en dienstbetrekking. Ook over diverse vrijstellingen, zoals bij de omzetbelasting en fondsenwervende activiteit, worden clubs beter ondersteund. Verenigingsbestuurders hebben over bovenstaande vaak vragen.

De regel- en rekenhulpen bevinden zich momenteel in de testfase. Eenmaal gereed worden de tools geplaatst op de site van de Belastingdienst, waarna sportverenigingen en andere organisaties er gebruik van kunnen maken. De content over de tools is daarnaast voor iedereen beschikbaar op de zogenoemde open data-pagina van de Belastingdienst.


NOC*NSF 25 mrt. 2016

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: